Hva skjer ‘a?

Kampen mot superbitchene tok både leserne og anmelderne med storm da den kom ut høsten 2014. Boka har siden vunnet flere priser og leserkåringer, ligget en rekke uker på bestselgerlista, og er så langt under oversettelse til sju språk.

Om knappe tre måneder er det endelig duka for et gjensyn med Anne Bea, Nils og superbitchene. Oppfølgeren har fått tittelen Superbitchene driter seg ut, og denne gangen står den første spillejobben til Føkk Jøstin sentralt. Det gjør også den legendariske Halloween-festen til tante Mona, for ikke å snakke om alt det rare som skjer etter at superbitch-sjef Thea går på trynet foran hele skolen. Og hva med Magnus? Kan det en gang bli noe mellom han og Anne Bea? Én ting er i hvert fall sikkert: Det er bare å begynne å glede seg til høsten!

Forfatteren av bøkene heter A. Audhild Solberg, og hun kan du lese mer om her. Hva tror du A.-en i navnet hennes står for, for eksempel? Og hvilke bøker likte hun å lese da hun var barn? Audhild reiser mye rundt og besøker skoler, bibliotek og litteraturfestivaler, og syns det er stor stas å treffe leserne sine. Har du lyst på et besøk? Ta kontakt her

Hei så lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s