Bøkene

Kampen mot superbitchene_endeleg omslagKampen mot superbitchene (2014) er den første boka om tolv år gamle Anne Bea, bestevennen Nils og deres kamp mot klassens superbitcher Thea, Ronja og Shirin. Og så må vi ikke glemme tante Mona, da. Og Magnus, trommisen i Føkk Jøstin. Gutten Anne Bea er så forelska i at hun nesten ikke får puste. På høstens største happening, Talentkampen, samles alle sammen i skolens gymsal. Hvem som går seirende ut av kampen, får du vite hvis du leser boka.

 

Superbitchene2_cover

Superbitchene driter seg ut (2015) er den andre boka i serien og begynner tre dager etter at Kampen mot superbitchene slutter. Denne gangen står den første spillejobben til Føkk Jøstin sentralt. Det gjør også den legendariske Halloween-festen til tante Mona, og ikke minst alt som skjer etter at superbitchen over alle superbitcher, Thea, går på trynet i en sølepytt i skolegården. Det er duket for en ny kamp mellom gode og kjipe krefter på Skogen skole!

 

Det sVersjon 2pøker for superbitchene (2016) er den tredje boka i serien. Fire måneder har gått siden superbitchene dreit seg ut og Anne Bea rykka opp fra bånnligaen. Påskeferien er rett rundt hjørnet, trettenårsdagen også, men først skal sjuende trinn på leirskole – på et nedlagt hotell høyt oppe på fjellet … Det blir en tur de aldri kommer til å glemme. For hvem er det som lager den uhyggelige knirkelyden i gangene? Skjuler det seg noen i kjelleren? Og går det egentlig an å være forelska i to stykker samtidig?

 

Superbitchenes hemmelighet (2017) er den fjerde og siste boka i serien. Anne Bea har fått kjæreste! Livet burde være perfekt, men ingenting er som hun trodde. Så begynner Natalia i klassen og blir midtpunktet i gjengen. Anne Bea føler seg helt usynlig. Men det er én som ser henne. En gammel fiende med en skummel plan. Avslutningsturen til sjuende trinn blir fylt av intriger, hemmelige allianser – og nye vennskap.

 

Alle bøkene er utgitt på Aschehoug forlag og finnes også som lydbok, lydfil på Fabel og e-bok. De passer for både jenter og gutter mellom 9 og 13 år. Kjøp bøkene og last ned høyoppløselig covere her.

Omslagene på alle bøkene er illustrert og designet av Christoffer Grav.

24 kommentarer om “Bøkene

 1. Det va veldig moro å ha deg på besøk i Seljord! Eg las bok nr 1 i 4.kl, og heiv etter med nr.2 like etter. Fyrst då skjøna eg at eg va heilt forelska i serien. Og akkurat som du beskriv i boka, følest det ut som om lungene og hjartet mitt ikkje fær plass inni meg når eg les. Når eg fekk tak i nr 3 på biblioteket, heiv eg meg rundt og las nr 1 og nr 2 slik at nr 3 kunne følast skikkeleg fersk. Gledar meg kjempemykje til bok 4! Nå skreiv eg litt blanda dialekt her, men va ikkje du frå Heddal eller Sauland? Du skjønar sikkert. Ønskar deg alt godt vidare, KLEM GIGAFAN…..nei forresten. KJEMPESTOR GIGAFAN- frå lille Seljord.

  Liker

  • Hei – og tusen takk for superhyggeleg melding! Eg blei kjempeglad for å lesedet du skreiv; det er slike tilbakemeldingar forfattarar drøymer om. 🙂 Det var veldig koseleg å vere i Seljord også. Dikkon var ein topp gjeng. Og jepp, eg kjem frå Sauland. 🙂 Ha ein fin dag, og god jol! Klem frå Audhild

   Liker

  • Hei, Andrine! Den fjerde (og siste, snufs) boka i serien kjem ca. 15. september. Kjempehyggeleg å høyre at du liker bøkene! 🙂 Klem fra Audhild

   Liker

 2. Jeg er hodestups forelska i den her bokserien!<3 Nå går jeg gjennom bøken på nytt for, jeg vet ikke, fjerde gang. Denne gangen på svensk xD. Er midt i «Superbitcharna gör bort sig» nå:) Jeg fikk helt vondt inni meg på Anne Beas vegene første gang jeg leste superbithenes hemmelighet 😦 Du skriver på en måte som er lett å forstå og kjenne seg igjen i. Bøkene inspirer meg veldig:)

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s